Меню
Профил
Език

Акордеонни категории

Безплатна доставка над 70,00 лв
НачалоМарки

THINKLE STARS

Филтри
THINKLE STARS

THINKLE STARS

Thinkle Stars™ внася иновация в детските играчки, веселата и забавна игра вече е и образователна.

Thinkle Stars™ представя интерактивни образователни играчки на български език за деца от шест месеца до предучилищна възраст. Играчките задават въпроси за буквите, числата, животните, цветовете, формите, професиите, предметите от заобикалящия свят и много други, развивайки детското мислене, логика и наблюдателност.

Thinkle Stars™ създава потребност от ранно обучение, като застава на помощ на децата и техните родители в процеса на подготовка за началното училище.  Thinkle Stars™ представя най-големия асортимент на образователни играчки на български език за предучилищна възраст. За малките почитатели на английския, Thinkle Stars™ представя и асортимент двуезични играчки на български и английски език.

Thinkle Stars™  е социално отговорна детска марка, която обгрижва най-ценното ни, нашите деца. Вярваме, че ранното обучение, посредством игра е предпоставка за развитие на ценни качества у детето, като концентрация, любопитство, знания за заобикалящата среда, които са обещаващи за един успешен старт.

20

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»