Меню
Профил
Език

Акордеонни категории

Безплатна доставка над 70,00 лв

Как да поръчам?

Уважаеми клиенти, за да може екипът ни бързо и точно да изпълни Вашите поръчки, е необходимо коректно и вярно да въведете Вашите данни. 

Можете да поръчате продукти като се регистрирате на нашия сайт или без регистрация, като използвате опцията "Бърза поръчка", където ще посочите само име и телефонен номер. След като направите поръчка задължително ще получите обаждане от нашите сътрудници за потвърждение на поръчката.

Предлагаме различни варианти за доставка.


Доставяме на територията на Република България и предлагаме различни опции за доставка:


1.  Доставка до офис на куриер или личен адрес с куриерите на  Спиди/Еконт или Лео Експрес (запазваме си правото да изберем куриер, с който да изпратим пратката).

Цена за доставка с куриер: - поръчка до 70 лв от 3,99 лв до 6,00 лв или в зависимост от теглото на продукта, а при поръчки над 70 лв - безплатна доставка. 

Запазете касовия бон, който ще Ви предостави куриерът, за целия гаранционен срок на експлоатация на стоката. Ако по време на гаранционния срок установите несъответствие или дефект, рекламацията ще бъде приета само след предоставяне на касовата бележка.


След като направите Вашата поръчка, наш консултант ще Ви се обади по телефона за потвърждение на поръчката. Освен това на посочената от Вас електронна поща ще получите писмо, с което ще можете да проследите статуса на направената поръчка. Възможно е  някой от поръчаните от Вас продукти да не е наличен (липса на цвят, размер или друго), ние ще Ви уведомим за това като се свържем с Вас на посочения телефонен номер, за да уточним дали липсващият  продукт да отпадне от поръчката Ви или да бъде заменен с подобен. 


Плащането се извършва при доставка чрез наложен платеж или през ВПОС към КБС Банк.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането, в срок до 14 дни.

Изискваните от Вас данни при закупуване на стока в нашия онлайн магазин са строго конфиденциални и до тях има достъп единствено екипът ни. Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и ползвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно Вашите поръчки.


2. Доставка до физическия ни магазин или склад в гр. Благоевград - без такса за доставка

Можете да извършите поръчка и след един час да получите избраните артикули от нашия физически магазин в гр. Благоевград на бул."Джеймс Баучер" 6 или от склада ни на ул."Чакалица" 6 ( Покритият пазар, 1 етаж, бившият магазин за перилни препарати). Ще можете да вземете поръчаните артикули в рамките на седем работни дни след извършването на поръчката.

Заплащането на поръчките можете да осъществите с карта или в брой в нашия магазин, а в случай, че изберете да вземете поръчката си от нашия склад - заплащането е само в брой.


3. Доставка до адрес в гр. Благоевград - с включена фиксирана сума за доставка

Можете да извършите поръчка и ние да доставим желаните артикули на посочен от Вас адрес в гр. Благоевград с включена фиксирана сума за доставка в размер на 3,00 лв. 

Заплащането на този начин на доставка се извършва в брой.