Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Как да поръчам?

След като направите вашата поръчка в нашия онлайн магазин за детски играчки Патиланци, ще получите писмо, на посочената от вас електронна поща, с което ще  потвърдите обработката на вашата поръчка. Възможно е  някой от поръчаните от Вас продукти да не е наличен - (липса на цвят, размер или друго) - ние ще ви уведомим за това като се свържем с вас на посочения телефонен номер, за да уточним дали липсващият  продукт да отпадне от поръчката или да бъде заменен с подобен. 

За сигурна, бърза и точна доставка на посочения от вас адрес използваме услугите на куриерските фирми Еконт Експрес, Speedy  и Лео експрес .
 
За поръчки до 70.00 лв. таксата за доставка е според тарифния план на Еконт експрес, по който работим. Цените са преференциални. 

Ако вашата поръчка е спешна, моля, отбележете това в полето "Коментар", свържете с нас по телефона или през електронната ни поща.
Изискваните от Вас данни при закупуване на стока в нашия онлайн магазин са строго конфиденциални и до тях има достъп единствено екипът ни. Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и ползвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно Вашите поръчки.

Уважаеми клиенти, за да може екипът ни бързо и точно да изпълни Вашите поръчки е необходимо коректно и вярно да въведете Вашите данни.