Валута
BGN
  • BGN
  • USD
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език

Акордеонни категории

Как да поръчам?

Уважаеми клиенти, за да може екипът ни бързо и точно да изпълни Вашите поръчки, е необходимо коректно и вярно да въведете Вашите данни.  Доставката за цялата страна се извършва до офис на куриер или личен адрес с куриерите на  Спиди/Еконт,или Лео Експрес (запазваме си правото да изберем куриер, с който да изпратим пратката). Запазете касовия бон, който ще ви предостави куриерът, за целия гаранционен срок на експлоатация на стоката. Ако по време на гаранционния срок установите несъответствие или дефект, рекламацията ще бъде приета само след предоставяне на касовата бележка.

Цена за доставка: - поръчка до 70 лв от 3,99 лв до зависимост от теглото на продукта - поръчка над 70 лв - безплатна доставка.

Ако Вашата поръчка е спешна, моля, отбележете това в полето "Коментар", свържете с нас по телефона или през електронната ни поща.


След като направите Вашата поръчка, ще получите писмо, на посочената от вас електронна поща, с което ще потвърдите обработката на направената поръчка. Възможно е  някой от поръчаните от Вас продукти да не е наличен (липса на цвят, размер или друго), ние ще ви уведомим за това като се свържем с Вас на посочения телефонен номер, за да уточним дали липсващият  продукт да отпадне от поръчката Ви или да бъде заменен с подобен. 


Плащането се извършва при доставка чрез наложен платеж или през ВПОС към КБС Банк.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок до 14 дни.

Изискваните от Вас данни при закупуване на стока в нашия онлайн магазин са строго конфиденциални и до тях има достъп единствено екипът ни. Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и ползвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно Вашите поръчки.