Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Как да поръчам?

След като направите Вашата поръчка в нашия онлайн магазин за детски играчки, ще получите писмо, на посочената от Вас електронна поща, с което ще  потвърдите обработката на Вашата поръчка. Възможно е  някой от поръчаните от Вас продукти да не е наличен - (липса на цвят, размер или друго) - ние поемаме ангажимент да Ви уведомим за това като се свържем с Вас на посочения телефонен номер, за да уточним дали липсващият  продукт да отпадне от поръчката или да бъде заменен с подобен. 

За сигурна, бърза и точна доставка на посочения от Вас адрес използваме услугите на куриерските фирми Еконт Експрес, Speedy  и Лео експрес .
 
 За поръчки до 70.00 лв. таксата за доставка е според тарифния план на Еконт експрес, по който работим. Цените са преференциални. 

Ако Вашата поръчка е спешна, моля, отбележете това в полето "Коментар", свържете с нас по телефона или през електронната ни поща.
Изискваните от Вас данни при закупуване на стока в нашия онлайн магазин са строго конфиденциални и до тях има достъп единствено екипът ни. Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и ползвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно Вашите поръчки.

Уважаеми клиенти, за да може екипът ни бързо и точно да изпълни Вашите поръчки е необходимо коректно и вярно да въведете Вашите данни.