Меню
Профил
Език

Акордеонни категории

Безплатна доставка над 70,00 лв

Забавени доставки на поръчани продукти

Дата: 2023-12-14

Уважаеми клиенти, ние, от детски магазин Патиланци, работим неуморно и с удължено работно време, за да можем да обработим Вашите поръчки. Обработваме само поръчки направени през сайта, като първо звъним на посочения от клиента телефон и уточняваме дали поръчаните продукти са налични и до кой адрес или офис на куриер да изпратим поръчката.

Поради големия брой поръчки нямаме възможност да проверяваме наличност на продукти по телефона. Молим Ви, ако желаете да проверите наличност на конкретен продукт, да направите бърза поръчка без регистрация или да изпратите запитване по вайбър на посочения в сайта телефонен номер за връзка. Ще се свържем с Вас при първа възможност.

След като позвъним по телефона и уточним подробностите свързани с Вашата поръчка, изпращаме стоките в рамките на работното време на куриерските фирми. Работим с куриерите на Еконт и Спиди и поради тяхната голяма натовареност е възможно доставките да бъдата забавени или с удължен срок на доставяне. Съветваме Ви да избирате опцията - доставка до офис на предпочитания от Вас куриер, за да получите Вашата поръчка в срок.

Ако все пак не получите поръчката си в срок, позвънете на избрания за доставката куриер, посочете номера на товарителницата и ще получите информация за причината за забавяне и мястото, където се намира Вашата поръчка. Ние, от детски магазин Патиланци, носим отговорност само за предаването на поръчаните продукти на избрания куриер и не няма как да контролираме срока на доставка.

Не чакайте последния момент, поръчайте сега и получете навреме Вашия подарък за Коледа!