Меню
Профил
Език

Акордеонни категории

Безплатна доставка над 70,00 лв
НачалоМарки

Injusa

Филтри
Injusa

Injusa

INJUSA е родена като семеен бизнес и днес можем да кажем, че все още запазва този дух на съюз, работа в екип и непрекъснато усъвършенстване. Същност, която е очевидна в резултата от нейните повече от 850 000 играчки, които произвежда всяка година, в нейните дизайни и облицовки и в доверието на основните дистрибутори с национална и международна известност от повече от 120 страни, които продават продукти на INJUSA чрез своите различни канали за продажба и магазини за играчки.

Ключът към нашия успех произтича от постоянна инвестиция в R + D + i, от спазването на строгия контрол за безопасност на децата на неговите играчки и от гаранцията, че са 100% произведено в Испания.

 

Нашата история

INJUSA е основана като BERMISAN през 1947 г. от Антонио Бербегал Верду, неин основател, посветен на производството на миниатюрни дървени и метални камиони, лодки и автомобили, но до 1951 г. няма да придобие сегашното име Industrial Juguetera, SA (INJUSA). През 60-те години на миналия век започва период на експанзия в компанията с навлизането на двама капиталисти партньори, което й позволява да поддържа прогноза за възходящо развитие. Тогава INJUSA се появява като първата испанска компания, която произвежда велосипеди и триколки, използвайки метални тръби като производствен материал, получен от празни маслени барабани, след любопитен процес, базиран на навиване като цигара.

В края на 1970-те, началото на 1980-те години, INJUSA отново се позиционира като пионерска испанска компания, като лансира на пазара линия от големи превозни средства, захранвани с батерии. Успехът на тази линия продукти беше такъв, че позволи на INJUSA да стане световен лидер в тази област.

През 2003 г. INJUSA премести 35% от производството си в Китай, но през октомври 2010 г., поради нарастващите разходи, беше решено да се върне в Испания и да увеличи инвестициите в R&D&I. Днес INJUSA произвежда в своите съоръжения в Иби (Аликанте) електрически превозни средства, захранвани с батерии, триколки, превозни средства с педали, мотоциклети, магазини за хардуер и градински играчки като къщички, люлки и пързалки. 

1

продукти