Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Как да поръчам?

След като направите Вашата поръчка в нашия онлайн магазин за детски играчки, ще получите email за потвърждаване на нейната обработка. В редки случаи е възможно някой от поръчаните от Вас продукти да не е наличен - (липса на цвят, размер или друго) - ние ще Ви уведомим за това като се свържем с Вас на посочения телефонен номер, за да уточним дали липсващия  продукт да отпадне от поръчката или да бъде заменен с подобен. 

Доставката се извършва до всяка точка на България чрез спедиторска фирма Еконт Експрес, Speedy  и Лео експрес .

Доставката се осъществява чрез куриерски фирми, които Ви доставят поръчката на посочения от Вас адрес.
 
 За поръчки до 70.00 лв. таксата за доставка е според тарифния план на Еконт експрес, по който работим. Цените са преференциални. Детски онлайн магазин

След като направите Вашата поръчка в нашия онлайн магазин за детски дрехи и детски играчки, ще получите email за потвърждаване на нейната обработка. В редки случаи е възможно някой от поръчаните от Вас продукти да не е наличен - (липса на цвят, размер или друго) - ние ще Ви уведомим за това като се свържем с Вас на посочения телефонен номер, за да уточним дали липсващия  продукт да отпадне от поръчката или да бъде заменен с подобен.

 

Ако вашата поръчка е спешна, моля отбележете това в полето "Коментар" или се свържете с нас по телефона или имейла.

 
Изискваните от Вас данни при закупуване на стока в нашия онлайн магазин са строго конфиденциални и до тях има достъп единствено екипът ни. Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и ползвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно Вашите поръчки.

Екипът ни моли за вярно и коректно въвеждане на данните, с цел бързо и точно изпълнение на Вашите поръчки.